Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНадяваме се да ни отворят и това да

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНадяваме се да ни отворят и това да
Коментари Харесай

Емил Коларов: Дано новината за отваряне на заведенията не е фалшива. При още едно затваряне ще фалират над 50 процента от колегите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Нова телевизия "

" Надяваме се да ни отворят и това да не е подправена вест ". Това съобщи в ефира на " Нова телевизия " Емил Коларов от Сдружението на заведенията в България.

" Едно отваряне не е толкоз елементарно, би трябвало сериозна подготовка на самите обекти, които не са работили много време - да се назначат хора, да се зареди. Едно доста скъпо нещо е едно отваряне. Предстои 8 март, празници, ще има резервации, стратегии и в един миг ще би трябвало да връщаме капаро за хората, които няма да участват, в случай че не ни отворят ", разяснява още той.

" Не сме медици, не се бъркаме в работата на медиците, макар че те се бъркат непрекъснато в нашата. Не знаем какъв пик ще има. Повече от 30 % от сътрудниците може би няма да отворят в никакъв случай повече. При едно отваряне и по-късно ново затваряне ще банкрутират повече от 50 % от сътрудниците. Много загуба на личен състав и средства преживяхме за тази една година. Искаме ясни правила за какво биха ни затворили още веднъж ", сподели Коларов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР